8. kolo 23.5.2013 - Palermo "A" vs. Sportvel 3 : 4 (2 : 1)

24.05.2013 11:44

Tentokrát jsme nepokračovali v nastoleném trendu od pátého kola, že co pořadové číslo zápasu to takový počet hráčů...Opět se nás sešlo akorát na hru bez možnosti střídání. Což se nakonec ukázalo, že nám v tomhle roce sedí nejlépe.
Už cestou na zápas jsme se bavili, že by sme taky mohli mít jednou štěstí my a soupeř se nesešel, což se nám i na chvíli vyplnilo.
Po delším čekání (než povolují pravidla) se soupeři podařilo dát do kupy aspoň 5 hráčů, aby mohli nastoupit k utkání.
Od začátku soupeř zápas pojal velmi vesele a bylo vidět, že se přišel fotbalem jen bavit, taky už mu o nic ani nešlo. My jsme bohužel nastolili stejné tempo, i když jsme potřebovali stůj co stůj vyhrát... Sice jsme si vytvořili pár slibných šancí, které jsme, ale "vyjímečně" nedokázali proměnit a to i přesto, že soupeřovi chytal hráč z pole. Po pěti minutách bezzubého tlaku se soupeři dostavil pátý hráč do pole, na což jsme nedokázali zareagovat a po pár minutách už sme prohrávali o dvě branky. Od té doby jsme začali konečně hrát a zatlačili soupeře na svojí polovinu, ale víc jak snížení na 1:2 jsme nedokázali.
Druhý poločas jsme začali jak zkončil první, soupeře jsme zatlačili, ale opět jsme naráželi na naší velkou nemohoucnost a tj proměňování šancí.
Soupeř hrozil z rychlých brejků a jen díky našemu brankařovi jsme drželi nadějný výsledek. Na jeden brejk, ale nestačil a bylo to opět o dvě branky. Naštěstí jsme dokázali rychle snížit a a dál jsme se snažili vytěžit z tohoto zápásu nějaké body.
S postupem času soupeřovi docházeli síly a nám se 5 minut před koncem podařilo v rozmezí dvou minut otočit zápas dvěma brankami. Což jeden z soupeřových hráčů p. Heřmánek gestem pětiletého kluka neunesl a plivl našemu hráči do úsměvu. Soupeř se snažil o srovnání dlouhýmy nakopávanýmy balóny, ty se nám ale podařily pokrýt a tak jsme mohli slavit další důležité body i s DNA jednoho ze soupeřů...Jinak tedy dodat, že až na jednoho zmiňovaného hráče, hrál soupeř velmi slušně a o výsledek mu až zas tolik nešlo...

 

 

  Jméno Příjmení ŽK ČK 1. pol. góly 2. pol. góly
  Lukáš Hartman 0 0 0 2
  Jiří Kabelka 1 0 0 1
  Radek Štěpán 1 0 0 0
  Vojtěch Tišl 0 0 0 0
  Martin Tůma 0 0 1 0
  Lukáš Zeman 0 0 0 0
Celkem 2 0 1 3
Zpět